Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Mossos d'Esquadra i Guàrdia Urbana fan 38 detencions en un dispositiu conjunt al Front Marítim de la Barceloneta

 · L'objectiu ha estat la prevenció de possibles delictes contra el patrimoni i contra la salut pública i la detenció "in fraganti" dels seus autors

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra, conjuntament amb agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona, han realitzat la passada matinada un dispositiu de seguretat ciutadana a la zona d'oci nocturn del Front Marítim de la Barceloneta.
 
Aquest dispositiu tenia com a finalitat la prevenció dels delictes contra el patrimoni i contra la salut pública, l’aplicació de la LOPSC 4/2015, la llei 1/2015 del Codi Penal i de l’ordenança de convivència ciutadana de l’Ajuntament de Barcelona. L’operatiu s'ha dut a terme entre les 00.30 hores i les 08:00 hores amb agents uniformats i de paisà de diferents unitats.
 
S’ha realitzat en aquesta zona d’oci nocturn, del barri de la Barceloneta, perquè es tracta d'un lloc on delinqüents habituals aprofiten per efectuar furts o robatoris violents als clients dels establiments i els traficants de substàncies estupefaents també incrementen la presència per fer les seves vendes.
 
El resultat del dispositiu ha estat:
23 persones detingudes per delictes de furt.
10 persones detingudes per delictes de robatori amb violència.
4 persones detingudes per delictes contra la salut pública
1 persona detinguda per un requeriment judicial
10 persones denunciades per delicte lleu de furt.
 
 
 
Àrea de Comunicació
Barcelona, 12 d’agost de 2018
 
 Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem