Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Visita de la delegada del Govern a L'Espunyola

 

Alba Camps i Rudy Geline s'han reunit aquest dijous al matí a l'Ajuntament de l'Espunyola. El batlle i la delegada han dedicat la trobada a tractar aquells aspectes de referència i que preocupen al municipi.

 

La carretera C26, i la necessitat de millora de traçat ha estat un dels aspectes principals tractats en el marc de la trobada. La delegada ha mostrat plena disposició a treballar en favor del territori, també en aquest aspecte, a fi que es desenvolupi i implementi la millora viària. En aquest mateix sentit, ha traslladat a l'alcalde la previsió de propera trobada amb responsables de carreteres de la Generalitat a fi de concretar aspectes relatius al projecte previst.

 

La xarxa de camins i el seu necessari manteniment, així com també la millora en les relacions institucionals i de tramitació administrativa entre Generalitat i Ajuntaments, han estat també elements clau de tracatament al llarg de la trobada.

 

Amb la reunió efectuada, Camps dóna continuïtat a la presència permanent a tot el territori, copsant les necessitats emergents del mateix, i posant en valor la feina feta per part de tots els agents implicats, alhora que internalitzant les prioritats marcades des del municipalisme, des dels pobles més petits als més grans.

 

També podeu seguir-nos a través del compte de twitter @delcatcentral (http://www.twitter.com/delcatcentral)


foto foto L'Espunyola

Cercador

Cercador

Destaquem