Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Incendi a la bugaderia d'una hotel de Lloret de Mar, sense ferits

Aquesta matinada, els Bombers de la Generalitat han treballat en l’extinció d’un incendi a un hotel de cinc plantes de Lloret de Mar situat al número 3 del passatge Grau. L’incendi, del qual s’ha rebut l’avís a les 01.27 hores, ha afectat totalment la bugaderia ubicada a la quarta planta de l’hotel.
 
En l’extinció de l’incendi, el qual estava totalment desenvolupat a l’arribada dels efectius dels Bombers de la Generalitat, han treballat 8 dotacions. A les 02.07 l’han pogut donar per controlat i extingit a les 02.43 hores, moment en què han procedit a ventilar la quarta planta afectada també pel fum, i a revisar les afectacions a la resta de plantes e l’edifici.
 
Les persones de l’hotel, el qual té una capacitat d’unes 400 persones, han estat la majoria autoevacuades, excepte algunes que s’han confinat en 5 habitacions, acompanyades per efectius de la Policia Local, i a la terrassa superior. Totes elles han pogut sortir un cop l’incendi s’ha donat per apagat i ningú no ha resultat ferit.
 
A causa de l’incendi, la quarta i tercera planta de l’ala de l’hotel on hi havia la bugaderia cremada han quedat clausurades. Així mateix han quedat tancades quatre habitacions més de la primera i la segona planta afectades també per l’aigua de l’extinció. La resta pot continuar operant. Els Bombers han acompanyat a les persones que se les havia de reallotjar per recollir les seves pertinences.
 
Al lloc, també han treballat efectius de la Policia Local, del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i dels Mossos d’Esquadra.
 
Cerdanyola del Vallès, 9 d’agost de 2018
07.45 hores


Cercador

Cercador

Destaquem