Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

L'Agència Catalana de l'Aigua acaba els treballs per evitar la caiguda de pedres a l'entorn de la presa de Siurana

  • Els treballs, ja finalitzats, serviran per protegir al personal que treballa a les instal·lacions, així com als caminants i ciclistes que passen per aquest camí públic obert

 

  • Mitjançant una inversió superior als 26.700 euros s’ha habilitat una barrera estàtica de 2,5 metres d’alçada per protegir el camí perimetral de la presa

 

Imatge del camí perimetral.

 
L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha finalitzat els treballs per construir una barrera de protecció davant de despreniments d’un talús existent en el camí perimetral de la presa de Siurana, a la comarca del Priorat.
 
S’han invertit més de 26.700 euros en els treballs, que han consistit en habilitar una barrera estàtica de 2,5 metres d’alçada i 65 metres de longitud, amb l’objectiu de retenir les pedres que es puguin precipitar en el camí, reduint de manera significativa el risc d’afectació als usuaris que utilitzen aquesta via.
 
 
La barrera disposa de postes amb una placa base ubicades cada sis metres i subjectades al terreny amb ancoratges amb barra d’acer d’1,5 metres de longitud, aportant així més solidesa a la barrera. Pel que fa a l’estructura d’intercepció, aquesta està composada per dues malles de cable d’acer, una per retenir els grans blocs i l’altra per impedir el pas de petites pedres.
 
Els treballs s’han dut a terme per garantir la seguretat de les persones en un camí públic obert, que està utilitzant per caminants i ciclistes, així com també personal de la presa que s’encarrega de dur a terme tasques d’inspecció i d’accedir a l’estació d’aforament que hi ha a la cua de l’embassament.  
 
 
8 d’agost de 2018Cercador

Cercador

Destaquem