Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Incendi de vegetació a Cabra del Camp (Alt Camp)

 
  • Hi treballen 26 dotacions dels Bombers de la Generalitat, junt amb d’altres cossos d’actuació

 

  • El foc ha estat estabilitzat en poc menys de dues hores

 

  • Segons les dades provisionals dels Agents Rurals han cremat 5 hectàrees
 
 
Els Bombers de la Generalitat han rebut, a les 13.31 hores, l’avís d’un incendi de vegetació al terme municipal de Cabra del Camp, a l’Alt Camp.
 
El foc, que ha començat a un paratge situat a prop del Mas Balenyà, ha progressat per un barranc direcció Nord. El fum ha obligat a confinar el veïnat de la Urbanització de Mas del Plata, situada a l’oest de l’incendi.
 
Segons les informacions dels Mossos d’Esquadra (que hi han destinat 8 patrulles) s’han desallotjat com a mesura preventiva 15 persones i 3 animals d’aquesta urbanització; dels carrers Querol, Montblanc, Jorba i Tremp.
 
Els Bombers han activat 19 dotacions terrestres (vehicles d’aigua i de comandament) i 7 mitjans aeris (4 avions de vigilància i atac, 2 helicòpters bombarders i 1 de comandament). Entre elles, s’han activat membres del Grup d’Actuacions Forestals (GRAF) i del Grup d’Emergències Mèdiques (GEM).
 
El foc s’ha donat per estabilitzat a les 15.17 hores i hauria afectat, segons dades provisionals, 5 hectàrees de vegetació.
 
Els Agents Rurals han mobilitzat tres dotacions terrestres i un mitjà aeri. També hi ha intervingut 1 dotació de l’Agrupació de Defensa Forestal (ADF) de la zona, així com dotacions preventives del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).
 
 
Cerdanyola del Vallès, 7 d’agost de 2018
15.22 hores


Cercador

Cercador

Destaquem