Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

El Govern, "esperançat" en concretar el setembre les solucions al conflicte del taxi

·         El Departament de Territori i Sostenibilitat valora el diàleg “constructiu” i els “acords generals” assolits durant la Conferència Estatal del Transport
Al fons, Gavín i Padrosa durant la reunió, aquesta tarda de la Conferència estatal del transport, a Madrid.

El secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, s’ha mostrat avui “esperançat” en poder concretar aquest mes de setembre les solucions per al conflicte que enfronta el sector del taxi i el de les empreses que operen llicències de vehicles de transport amb conductor (VTC). Gavín i el director general de Transports i Mobilitat, Pere Padrosa, han participat aquesta tarda a Madrid en la Conferència Estatal del Transport, convocada pel Ministeri de Foment.
 
La reunió ha estat “constructiva” i s’han pogut assolir “acords generals, alguns dels quals compartim nosaltres”, ha explicat Gavín. Entre d’altres, el ministre de Foment, José Luis Ábalos, s’ha ratificat en la proposta que va fer dilluns als taxistes i ens demana un marge de confiança per presentar-nos una proposta concreta al setembre”, ha detallat el secretari.
 
Gavín ha afegit que “cal aquest temps de treball, durant el qual podrem participar, i esperar el setembre per veure si la proposta” del Ministeri de Foment “és útil o no” per solucionar la coexistència entre ambdós sectors.
 
“Tenim l’esperança i la confiança que això serà possible, pensem que els camins que s’han dibuixat ens poden portar a solucions que recullen algunes de les preocupacions del sector”, ha conclòs el secretari d’Infraestructures i Mobilitat.
 Cercador

Cercador

Destaquem