Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Una persona ha perdut la vida en un incendi d'habitatge a Rubí (Vallès Occidental)

Els Bombers de la Generalitat han rebut avui a les 13:34 hores un avís per un incendi d’habitatge al de Joan Maragall, número 24, de Rubí on una persona ha perdut la vida.
 
El foc, les causes del qual es desconeixen, ha afectat un pis ubicat a la primera planta de l’edifici, que té planta baixa i quatre pisos superiors amb un pis per planta.
 
L’incendi s’ha extingit a les 14.06 hores i ha cremat totalment el menjador de l’habitatge, mentre que la resta del pis i l’escala comunitària han quedat afectats per fum.
 
Els Bombers, que s’hi han desplaçat amb deu dotacions (cinc camions d’aigua, dos vehicles lleugers, una autoescala automàtica, una ambulància del Grup d’Emergències Mèdiques i  un furgó d’equips respiratoris), han trobat l’incendi totalment desenvolupat a l’habitatge. Els Bombers han acompanyat a un menor i quatre persones adultes confinades en llocs segurs durant les tasques d’extinció i ventilació, totes elles il·leses.
 
A hores d’ara s’està a l’espera de la comitiva judicial per fer les tasques d’aixecament i es procedirà a la identificació de la víctima.
 
Fins al lloc també s’han desplaçat dues ambulàncies del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques), quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra i efectius de la Policia Local.
 
 
Cerdanyola del Vallès, 28 de juliol de 2018
14.55 hores


Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem