Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Consellera Chacón: " Hem tornat a parlar amb el Govern espanyol tots els temes obertament, tot i les diferències polítiques"

La titular d'Empresa i Coneixement s'ha reunit aquest matí per primer cop amb la ministra d'Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, a la seu del Departament

La consellera s’ha mostrat molt satisfeta amb el desenvolupament de la reunió i ha destacat que s’ha treballat en aquests tres àmbits estratègics “el normatiu, l’estratègic i el finançament"

La consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, s’ha reunit aquest matí per primer cop amb la ministra d’Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, a la seu del Departament. La trobada ha servit per abordar aspectes normatius i d’incentius relacionats amb la digitalització de les empreses i l’atracció d’inversions, per dinamitzar i actualitzar el sector del comerç, i per millorar l’intercanvi d’informació en matèria de turisme.
 
En acabar la reunió, la consellera s’ha mostrat molt satisfeta amb to amb el qual s’ha desenvolupat la trobada. En aquest sentit, la titular d’Empresa i Coneixement ha destacat que “malgrat el diferent posicionament polític hem pogut parlar, llistar i exposar tots els temes i això feia molt de temps que no ho podíem fer”.
 
La consellera Chacón ha explicat que en aquesta primera trobada s’ha treballat en tres àmbits estratègics “el normatiu, l’estratègic i el finançament”.  Seguint aquests tres punts, la titular d’Empresa i Coneixement ha explicat que “s’ha parlat de com poder captar més fons europeus, que ara es realitzen a través del Govern espanyol; com es desbloquegen lleis impugnades i com podem desenvolupar normativa i projectes com a Govern català”.
 
Chacón també ha avançat que es crearan grups de treball entre les dues administracions per abordar els diferents temes tractats  i s’han  emplaçat  a una nova reunió després de l’estiu.Cercador

Cercador

Destaquem