Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

President Torra: "Demano al govern espanyol que acabi amb l'arbitrarietat de la justícia espanyola"


  • El president de la Generalitat recorda que Carles Puigdemont, Meritxell Serret, Clara Ponsatí, Antoni Comín, Lluís Puig i Marta Rovira "són ciutadans lliures en una Europa lliure" i expressa la "gran satisfacció" del Govern.
  • Destaca que estem davant d’una “nova victòria de les forces de la democràcia envers l’Estat espanyol”
El president Torra atenent els mitjans de comunicació (Fotografia: Jordi Bedmar)

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha expressat aquesta tarda “la gran satisfacció” del Govern per “la nova victòria de les forces de la democràcia envers l’Estat espanyol” davant d’una “persecució judicial que no hauria d’haver començat mai”.  El president de la Generalitat ha fet aquestes declaracions després de la decisió del jutge Pablo Llarena de retirar l’euroordre contra Carles Puigdemont, Meritxell Serret, Clara Ponsatí, Antoni Comín, Lluís Puig i Marta Rovira. “Ara són ciutadans lliure en una Europa lliure”, ha afirmat el president Torra.

Davant d’aquesta situació, el president Torra ha demanat al govern espanyol “com pensa donar resposta al que la justícia europea ha posat de manifest” i “com pensa acabar amb aquesta arbitrarietat de la justícia espanyola”. A més a més, ha fet una crida “compensar tots els ciutadans de la malversació que està suposant aquest relat fictici”.
 
El president de la Generalitat ha subratllat que “la internacionalització que s'ha portat a terme durant tots aquests mesos estem veient com de nou ens dona una nova victòria”. En aquest sentit, ha demanat “la llibertat avui mateix de tots els presos polítics i el retorn dels exiliats”. En paraules del president Torra, “s’ha posat de manifest com entén l'Estat espanyol la justícia, amb quina discrecionalitat i amb quina falta de credibilitat en aquests moments”.

El president de la Generalitat ha fet aquestes declaracions abans d’assistir a la commemoració del 15è aniversari de la Taula de les entitats del Tercer Sector de Catalunya.


Cercador

Cercador

Destaquem