Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

S'impulsa la millora del sanejament de les aigües residuals al Tarragonès

 
  • L’Agència Catalana de l’Aigua ha posat a licitació la redacció del projecte per connectar el nucli de Bonaigua (el Catllar) amb la depuradora d’Altafulla
 
  • Amb un pressupost de 37.500 euros, es disposa fins el 7 de setembre per presentar les ofertes
 
 

Depuradora d'Altafulla.

L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) està impulsant la millora del sanejament de les aigües residuals a la comarca del Tarragonès. En aquest sentit, s’ha posat a licitació la redacció del projecte per connectar el nucli de la Bonaigua, pertanyent al municipi del Catllar, amb la depuradora d’Altafulla.

 

El projecte haurà de contemplar la recollida de les aigües residuals generades en aquest nucli urbà i com traslladar-les fins a la depuradora mitjançant una única conducció. Amb un pressupost de 37.500 euros per a redactar el projecte, es disposa fins el 7 de setembre per a la presentació d’ofertes.

 
Recentment, l’ACA també ha finalitzat la redacció del projecte del nou col·lector de la riera de Gaià i sanejament del sector nord-est del Catllar, que també forma part del sistema de sanejament d’Altafulla.
 
La depuradora d’Altafulla va ser construïda el 1998 i saneja les aigües residuals dels municipis d’Altafulla, el Catllar, la Riera de Gaià i diversos nuclis de Tarragona. Té una capacitat de tractament de 8.292 m3/dia, amb una població equivalent de 34.550 habitants.Cercador

Cercador

Destaquem