Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Actualització del comunicat de retirada del mercat d'aigua envasada

En el decurs de les actuacions dutes a terme en l’establiment AIGUA DEL MONTSENY SA, envasador de l’aigua AIGUANEU, s’ha verificat que la retirada del lot 120721 s’ha ampliat a les ampolles d'1,5l i 5l de la marca EROSKI.
 
Per tant, en aquesta moments s’estan retirant del mercat els envasos de 5l de la marca CONDIS i els envasos d'1,5l i 5l de la marca EROSKI, tots del lot 120721.
 
Aquesta retirada ha estat motivada per les investigacions que s’estan produint a partir d’una denúncia als Mossos d’Esquadra per part d’un consumidor que, en beure aigua del producte indicat, va patir efectes adversos lleus (irritació del tracte digestiu).
 
S’ha comprovat que alguns altres envasos d’aquesta presentació i lot feien mala olor quan s’obrien i mal sabor en intentar ingerir-los.
 
Les primeres investigacions en l’establiment envasador indiquen, com a possible causa de l’incident, una contaminació de les línies d’envasament amb productes químics provinents d’una línia que estava en procés de neteja i desinfecció.
 
L’Agència de Salut Pública està verificant la retirada del mercat d’aquesta nova marca i continua amb les actuacions de control i investigacions en les diferents empreses implicades.
 
Es demana a les persones que puguin tenir envasos d’aquest lot i marques, s’abstinguin de consumir-los.


Cercador

Cercador

Destaquem