Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Els Bombers de la Generalitat treballen en un incendi agrícola i forestal a Tàrrega (Urgell) ja estabilitzat

A les 16.58 hores els Bombers de la Generalitat han estat alertats d'un incendi a prop de la carretera C-14 a Tàrrega, entre el punt quilomètric 57 i el 58.

Ara mateix hi ha activades per aquest incendi 33 dotacions dels Bombers, de les quals quatre són avions de vigilància i atac, tres helicòpters bombarders, dos helicòpters de comandament, set vehicles terrestres lleugers i 17 vehicles terrestres pesants. Els Bombers treballen més intensament a la zona del flanc dret i el cap amb línies d'aigua, descàrregues dels mitjans aeris i maniobres de foc tècnic. L'han donat per estabilitzat a les 18:28 hores. 

L'incendi ha afectat majoritàriament camps de cereals sense segar, 1,7 hectàrees segons dades provisionals dels Agents Rurals, i també una petita part de massa forestal, en una extensió encara per determinar. El foc ha afectat una zona discontínua entre camps de cultiu i boscos.

També s'han desplaçat fins al lloc de l'incendi els Agents Rurals, el Grup Especial de Prevenció d'Incendis Forestals, una patrulla dels Mossos d'Esquadra i tres vehicles de les Associacions de Defensa Forestal (ADF) de la zona.
 
 
Cerdanyola del Vallès, 17 de juliol de 2018
18:30 hores


Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem