Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

El conseller d'Interior alerta de l'augment de les estafes per internet a l'Hospitalet

· El titular del departament ha felicitat la Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra perquè el seu treball conjunt ha permès reduir el robatori amb força als domicilis

El conseller d’Interior, Miquel Buch, ha encapçalat aquesta tarda la Junta Local de Seguretat de l’Hospitalet de Llobregat, on ha advertit els ciutadans del municipi del creixement de les estafes per internet. “Vull prevenir i avisar a la població que abans de comprar alguna cosa per internet parin atenció; de gangues, n’hi ha ben poques”.
 
En aquest sentit, el titular d’Interior ha destacat que el 12% dels delictes que es denuncien al municipi són estafes per internet, xifra que suposa que aquest tipus d’incidents siguin el segon fet delictiu més nombrós. El primer, són els furts.
 
Per acabar amb aquesta problemàtica, Buch ha remarcat que cal que tots els cossos policials treballin plegats per afrontar aquest repte.
 
En aquest sentit, la col·laboració entre les forces de seguretat ha suposat la disminució dels robatoris amb força als domicilis, objectiu que es van marcar les dues institucions ara fa un any. “Cal felicitar la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra per haver superat aquest desafiament”, ha explicat.
 
L’alcaldessa de l’Hospitalet, Núria Marin, també ha manifestat aquesta felicitació, explicant que la disminució dels robatoris amb força als domicilis “no és fruit de la casualitat sinó del treball coordinat per complir l’objectiu que ens vam marcar fa un any”. La batlle també ha assenyalat que la col·laboració entre cossos “està generant bones dades i bona percepció dels ciutadans”.
 
La reunió, que ha tingut lloc a l’edifici l’Harmonia, ha servit per analitzar l’estat i les problemàtiques en matèria de seguretat del municipi. També ha comptat amb la participació del director general d’Administració de Seguretat, Jordi Jardí, el secretari de la Delegació del Govern de la Generalitat a Barcelona, Xavier Baiget,  l’intendent sotscap de la Regió Policial Metropolitana Sud, Antoni Antolin i l’intendent major cap del cos de la Guàrdia Urbana de l’Hospitalet de Llobregat, Francisco de la Torre, entre d’altres autoritats.Cercador

Cercador

Destaquem