Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Jornades del Pla Anual de Transferència Tecnològica 2018 del DARP programades per a la setmana vinent


 
El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) de la Generalitat de Catalunya organitza i participa en diverses jornades i seminaris tècnics els propers dies arreu de Catalunya en el marc del Pla Anual de Transferència Tecnològica (PATT) 2018, del DARP.
 
Així, el director dels Serveis Territorials del DARP a Tarragona, Àngel Xifré, participarà el proper dimarts, 17 de juliol, a les 9:15 hores, en la presentació de ja jornada ‘Gestió de fauna cinegètica. Reptes de futur i censos’, que se celebrarà al Convent del Carme, a Valls.
 
L’endemà dimecres, a les 19:00 hores, el seu homòleg a Barcelona, Josep Pena, presentarà la jornada ‘Fauna cinegètica i agricultura: mesures per a la reducció de danys als conreus’, que tindrà lloc a la seu del Mercat de la Flor i Planta Ornamental de Catalunya, a Vilassar de Mar.
 
Altres jornades tècniques del PATT 2018 programades per a la setmana vinent són les següents:
 
Alfés, dijous 19 de juliol de 2018
 
Òrrius, divendres 20 de juliol de 2018
 
 
Per a més informació sobre aquestes i altres jornades o seminaris tècnics programats dins del Pla Anual de Transferència Tecnològica (PATT) del DARP: http://agricultura.gencat.cat/ca/ambits/formacio-innovacio/dar_transferencia_tecnologica/dar_jornades_tecniques/
 
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agricultura.cat i twitter.com/agriculturacat.
 


Cercador

Cercador

Destaquem