Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

L'Espai Ter de Torroella acull l'acte central de l'Any Montserrat Abelló

L’Espai Ter de Torroella va acollir dissabte una nit de poesia i música dedicada a Montserrat Abelló amb l’escenificació del muntatge “Al cor de Montserrat Abelló”, concebut com una vetllada per endinsar-nos en l’univers poètic de l’escriptora des de diferents disciplines artístiques com la cançó, el ball, la música i la lectura de poemes, de la mà de cantants i artistes que han admirat i begut de la seva creació literària.
La consellera de Cultura, Laura Borràs, va donar el tret de sortida a l’esdeveniment, un dels actes centrals de l’Any Montserrat Abelló, commemoració impulsada des de la Institució de les Lletres Catalanes conjuntament amb els hereus de l’escriptora i la col·laboració de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí, amb motiu del centenari del naixement de la poeta i traductora. La consellera, també comissària d'aquesta any, va destacar la vàlua de l’autora, la poesia de la qual va ser cantada i ballada en aquest sentit homenatge. 
L’acte, al qual van assistir gairebé tres-centes persones, també va comptar amb el suport d’Òmnium i la col·laboració de la Biblioteca Municipal Pere Blasi, Casa Pastors, Consorci per a la Normalització Lingüística, Museu de la Mediterrània, Llibreria El Cucut, Llibreria Elias, Llibreria i Papereria Elias i Xibeques del Cau.
La nit va comptar amb les actuacions de Celeste Alías i David Mengual, Esbart Sant Martí, Mariona Font i Vladimir Kunca, Meritxell Gené, Montserrat Massaguer i Montse Solà, Mariona Sagarra i Raül Costafreda, Anna Subirana, Mirna Vilasís i Xavi Múrcia. La poeta Laia Noguera va ser l’encarregada de presentar l’espectacle, produït per l’empresa Lo fardatxo.


Cercador

Cercador

Destaquem