Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Bargalló afirma que "un projecte educatiu de ciutat s'ha de fonamentar en l'equitat i l'èxit, i també en la cooperació i el lideratge"

El conseller d'Ensenyament ho ha dit després de visitar l'escola Jaume Balmes al Prat de Llobregat

 

  • Aquest matí Josep Bargalló ha visitat els municipis del Prat de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat i Sant Just Desvern en la seva primera visita territorial al Baix Llobregat

 

  • Bargalló també ha anunciat que “el Departament vol reassumir la construcció i ubicació d’una escola d’hoteleria i turisme a Sant Feliu”
 
 

El conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló, ha afirmat que “un projecte educatiu de ciutat s’ha de fonamentar en l’equitat i l’èxit, i també en la cooperació i el lideratge, que millori el resultat escolar dels alumnes, perquè uns i altres treballem pels alumnes a través del professorat, a qui he d’agrair la seva professionalitat i vocació”. El conseller d’Ensenyament ho ha dit als mitjans de comunicació després de visitar l’escola Jaume Balmes al Prat de Llobregat, situada al barri de Sant Cosme, en el marc de la seva primera visita territorial al Baix Llobregat.
 
Bargalló ha destacat que la reunió amb l’alcalde del Prat de Llobregat, Lluís Tejedor, ha estat “molt satisfactòria perquè hem tornat a posar damunt de la taula, amb més èmfasi, més ganes i més voluntat, el fet de poder treballar colze a colze per bastir un projecte educatiu de ciutat que l’Ajuntament ja té i en què el Departament s’hi ha de posar encara més”. El titular d’Ensenyament ha assegurat que “treballem per tenir unes noves generacions molt ben formades” i que “els projectes dels centres educatius del Prat i de l’Ajuntament són un exemple per nosaltres i arreu del país”.

Escola d’hoteleria i turisme al Baix Llobregat
 
Josep Bargalló també ha visitat l’Institut Escola del Prat. I, després s’ha traslladat a l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, on ha mantingut una trobada amb el seu alcalde, Jordi San José. Davant dels mitjans de comunicació, Josep Bargalló ha anunciat que “el Departament vol reassumir la construcció i ubicació d’una escola d’hoteleria i turisme a Sant Feliu”. En aquest sentit, ha manifestat que “hi ha converses amb alguns grups parlamentaris per poder garantir el pressupost del curs vinent, en què s’hi inclouen les construccions” i que “la voluntat és que el màxim de construccions pendents, ja sigui per la pròrroga pressupostària o pel 155, es puguin assumir el curs vinent”.
 
El conseller d’Ensenyament també s’ha referit a l’obertura o tancament de línies en centres educatius. Ha explicat que, “en funció de les previsions demogràfiques i les peticions de places dels darrers anys, es fa una previsió de futur” i que “la voluntat del Departament és que tothom qui vulgui una plaça a l’escola pública tingui plaça a la pública”. “I ha de ser de com més proximitat millor, amb les condicions mínimes garantides i professorat suficient”, ha conclòs Josep Bargalló.
 

També a Sant Feliu, el conseller s’ha desplaçat a les oficines dels Serveis Territorials al Baix Llobregat, on ha saludat el personal. Finalment, Josep Bargalló s’ha traslladat  a l’Ajuntament  de Sant Just Desvern, on també s’ha reunit amb l’alcalde de la població, Josep Perpinyà.
 
6 de juliol de 2018Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem