Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Jornades del Pla Anual de Transferència Tecnològica 2018 del DARP programades per a la setmana vinent


 
El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) de la Generalitat de Catalunya organitza i participa en diverses jornades i seminaris tècnics els propers dies arreu de Catalunya en el marc del Pla Anual de Transferència Tecnològica (PATT) 2018, del DARP.
 
Així, el director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries del Departament, Carmel Mòdol, clourà el proper dimarts, 10 de juliol, a les 13:00 hores, la jornada tècnica de referència ‘Els olis de Catalunya. Resultats de la campanya 2017/2018’, que se celebrarà a l’Escola Agrària Mas Bové, a Constantí, i que obrirà el director dels Serveis Territorials del DARP a Tarragona, Àngel Xifré, a les 9:15 hores. En acabar la jornada tindrà lloc un show cooking de maridatge d’olis de les cinc denominacions d’origen catalanes amb diferents productes de cada territori.
 
Per la seva banda, el director dels Serveis Territorials del DARP a Lleida, Ferran de Noguera, serà l’encarregat de presentar el proper dimecres, 11 de juliol, a les 10:00 hores, la ‘Visita a comunitats de regants amb bombament solar en servei’, una visita tècnica a comunitats de regants d’Algerri i d’Almenar.
 
I l’endemà dijous, també a les 10:00 hores, el seu homòleg a la Catalunya Central, Ramon Lletjós, presentarà la jornada tècnica ‘El cultiu del llúpol a Catalunya’, que tindrà lloc a l’Escola Agrària del Solsonès, a Olius.
 
 
Altres jornades tècniques del PATT 2018 programades per a la setmana vinent són les següents:
 
Llessui, dilluns 9 de juliol de 2018
 
Figueres, dilluns 9 de juliol de 2018
 
Ribes de Freser, dimarts 10 juliol de 2018
 
Cabrils, dimarts 10 de juliol de 2018 – jornada de camp -
 
Vilajuïga, dijous 12 de juliol de 2018
 
Puigcerdà, divendres 13 de juliol de 2018
 
Montenartró, divendres 13 de juliol de 2018
 
Boí, dissabte 14 de juliol de 2018
 
 
Per a més informació sobre aquestes i altres jornades o seminaris tècnics programats dins del Pla Anual de Transferència Tecnològica (PATT) del DARP: http://agricultura.gencat.cat/ca/ambits/formacio-innovacio/dar_transferencia_tecnologica/dar_jornades_tecniques/
 
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agricultura.cat i twitter.com/agriculturacat.
 


Cercador

Cercador

Destaquem