Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

La consellera Borràs assisteix a l'espectacle "Al cor de Montserrat Abelló", nit de poesia i música a Torroella de Montgrí

La consellera de Cultura, Laura Borràs, assistirà a l’espectacle “Al cor de Montserrat Abelló”, nit de poesia i música a Torroella de Montgrí. La consellera estarà acompanyada de l’alcalde de Torroella, Josep Maria Rufí, i el regidor Josep Martinoy.

El primer cap de setmana de juliol l’Espai Ter de Torroella acollirà una nit de poesia i música dedicada a Montserrat Abelló. “Al cor de Montserrat Abelló” s’ha concebut com una vetllada per endinsar-nos en l’univers poètic de l’escriptora des de diferents disciplines artístiques com la cançó, el ball, la música i la lectura de poemes, de la mà de cantants i artistes que han admirat i begut de la seva creació literària. A través de les mans i a través del llegat de la seva escriptura, Montserrat Abelló va traçar personalment ponts de diàleg amb les participants d'aquest concert-recital.
L'espectacle ha estat concebut com un dels actes centrals de la commemoració de l'Any Montserrat Abelló, reconeixement del Govern de la Generalitat de Catalunya, amb la voluntat de reunir per primer cop tots els artistes que han musicat la poesia de Montserrat Abelló i oferir al públic un espectacle global. Es dóna la circumstància que l’actual consellera és també la comissària de l’Any Abelló. A l’acte està previst que hi assisteixin els fills de la poeta, Miquel i Mireia Bofill, que n’han estat els principals impulsors. L’acte també ha comptat amb el suport d’Òmnium i la col·laboració de la Biblioteca Municipal Pere Blasi, Casa Pastors, Consorci per a la Normalització Lingüística, Museu de la Mediterrània, Llibreria El Cucut, Llibreria Elias, Llibreria i Papereria Elias i Xibeques del Cau.
La nit comptarà amb les actuacions de Celeste Alías i David Mengual, Sílvia Bel, Esbart Sant Martí, Mariona Font i Vladimir Kunca, Meritxell Gené, Montserrat Massaguer i Montse Solà, Mariona Sagarra i Raül Costafreda, Anna Subirana, Mirna Vilasís i Xavi Múrcia. L’acte estarà presentat per la poeta Laia Noguera. L’espectacle està produït per l’empresa Lo fardatxo.
 
RECORDATORI
“Al cor de Montserrat Abelló”
7 de juliol
21:00
Espai Ter de Torroella de Montgrí


Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem