Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Quatre famílies guanyen el concurs Familyfruit i colliran els seus propis préssecs a Lleida, dins del Pla de consum de fruita a les escoles


Els guanyadors passaran aquest cap de setmana a Lleida amb les despeses pagades, duran a terme una ruta pels camps, colliran fruita, i visitaran el Turó de la Seu Vella
 
 
Quatre famílies amb nens petits que han participat aquest curs en el Pla de Consum de fruita i hortalisses a les escoles han guanyat la primera edició del concurs de famílies Familyfruit. El premi d’aquest concurs consisteix en un cap de setmana a Lleida per a tota la família amb les despeses incloses, i en el decurs del qual, que serà precisament aquest cap de setmana, podran visitar camps de presseguers i collir els seus propis préssecs. A més, rebran un carret de la compra valorat en 200 euros amb fruites i verdures, i altres productes de qualitat.
 
Les famílies guanyadores tenen nens i nenes d’entre 2 i 12 anys escolaritzats en centres que participen en el Pla de Consum de Fruita a les Escoles i venen de Sant Fruitós del Bages, Vilanova i la Geltrú, Barcelona, i Sabadell.
 
Aquesta iniciativa de l’Associació empresarial de la fruita de Catalunya (Afrucat) s’emmarca en l’esmentat Pla de Consum de Fruita a les escoles impulsat pel Departament d’Agricultura Ramaderia i Pesca (DARP) i proposava a les famílies treballar els hàbits alimentaris a casa i compartir l’experiència en les xarxes socials. El material que van enviar les famílies s’ha anat penjant al Facebook i a l’Instagram de l’Espai Fruita (@espaifruita) i inclou receptes novedoses, festes d’aniversari diferents, vídeos dels nens i nenes cuinant, i fins i tot entrevistes amb paradistes de mercats.
 
La visita al camp comptarà amb la presència del director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries del DARP, Carmel Mòdol, així com del president i del director general d’Afrucat, Francesc Torres i Manel Simon, respectivament.
 
Així, us convidem a fer la collita d’aquests primers préssecs amb nosaltres a partir de les 9:30 hores d’aquest dissabte, 7 de juliol, i podreu enregistrar imatges i parlar amb els protagonistes. El lloc de trobada serà l’entrada de la cooperativa de Corbins.
 
  • Per a facilitar la visita, us agrairíem que si teniu intenció de venir ens ho comuniqueu. Si heu d’arribar més tard se us vindria a buscar al punt de trobada (la durada aproximada de la collita serà entre 1 hora i 1/2 i 2 hores).
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agricultura.cat i twitter.com/agriculturacat.


Cercador

Cercador

Destaquem