Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

L'ACA incrementa en un 85% els ajuts per a l'elaboració i actualització dels plans directors municipals de subministrament d'aigua

 
 
  • S’amplia la dotació pressupostària en 770.000 euros, que es suma als 900.000 euros previstos inicialment
 
  • Aquests plans són una eina essencial per identificar la procedència de les diverses fonts de subministrament, l’estat de la xarxa, les necessitats actuals i futures així com possibles millores
 
 

Diversos elements d'una xarxa de subministrament d'aigua.

L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha fet pública l’ampliació de la dotació pressupostària de la convocatòria de subvencions adreçades als ens locals per a la redacció i actualització dels plans directors del servei municipal d’abastament en alta. S’ha decidit incrementar en un 85% (770.000 euros) el pressupost inicialment previst, que era de 900.000 euros.

 

Aquests plans són una eina essencial per garantir una gestió eficient de l’aigua, ja que permeten identificar la procedència de les diverses fonts de subministrament, l’estat de la xarxa, les necessitats actuals i futures així com possibles millores.

 
Aquesta línia d’ajuts va destinada a petits municipis (menys de 5.000 habitants censats) i es preveu que les localitats que s’acolleixin a aquesta línia d’ajuts puguin disposar de fins a 12.000 euros.
 Cercador

Cercador

Destaquem