Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Incendi forestal a Vilopriu (Baix Empordà)

Els Bombers de la Generalitat treballen en les tasques d’extinció d’un incendi de vegetació a Vilopriu, del qual s’ha rebut l’avís a les 16.30 hores de la tarda.
 
L’incendi ha començat a una zona propera entre les carreteres GI-631 i GIV-6311 i ha propagat empès per la marinada en sentit nord, saltant la carretera GI-631. A hores d’ara, els efectius activats dels Bombers de la Generalitat, amb 25 dotacions terrestres (20 vehicles d’aigua i 9 de comandament, amb les unitats GRAF - Grup d’Actuacions Forestals) i 11 mitjans aeris treballen per intentar frenar el seu avenç.
 
A més, al lloc també treballen 3 vehicles i 6 voluntaris de les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF) Gavarres-Marina, efectius del cos d’Agents Rurals, 5 patrulles dels Mossos dels Mossos d’Esquadra i una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) en caràcter preventiu.
 
Segons el Servei Català de Trànsit (SCT), està tallada la circulació de les carreteres locals GI-631, GIV-6232 i GIV-6311.
 
Com a mesura preventiva, segons els Mossos d’Esquadra, s’ha confinat les tres persones d'una masia propera. Cal destacar que no consten persones ferides.
 
Segons dades provisionals del Cos d’Agents Rurals, l’incendi afecta unes 10 hectàrees de vegetació.
 
 
Cerdanyola del Vallès, 4 de juliol de 2018
18.20 hores


Cercador

Cercador

Destaquem