Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

El Govern mostra al Parlament el seu compromís amb les polítiques de gènere i la lluita contra la violència masclista

L'executiu presenta a la cambra les seves iniciatives en matèria d'acollida de persones refugiades

La consellera de la Presidència, Elsa Artadi, mostrarà al Parlament el compromís del Govern amb les polítiques de gènere, així com en la lluita contra la violència masclista. Ho farà com a resposta a dues preguntes en el marc de la sessió de control al Govern que es durà a terme demà. A més a més, el conseller d’Interior, Miquel Buch, repassarà les iniciatives del Govern per combatre les agressions sexuals.
 
En aquesta ocasió, la cambra celebrarà la sessió de control a l’executiu excepcionalment dijous a les 10h del matí dins del ple que començarà dimecres. Una sessió de control on el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El-Homrani, informarà el Parlament sobre les polítiques del Govern en matèria d’acollida de persones refugiades. El conseller El-Homrani també contestarà una pregunta sobre l’externalització dels serveis del departament que dirigeix.
 
A més a més, la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Medi Natural, Teresa Jordà, explicarà davant del Parlament els detalls de l’estratègia marítima de Catalunya aprovada pel Govern el 12 de juny i destinada a millorar la manera com la societat catalana es relaciona amb el seu mar.
 
El conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Ernest Maragall, també participarà a la sessió de control contestant una pregunta sobre les delegacions exteriors de la Generalitat. Per la seva banda, la consellera de Salut, Alba Vergés, analitzarà el model sanitari català; el conseller de Polítiques Digitals i Administració, Jordi Puigneró, respondrà una pregunta sobre els treballadors públics; i la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, parlarà de política turística.
 
Un cop finalitzada la sessió de control al Govern, se celebrarà la sessió de control al president de la Generalitat, Quim Torra, prevista pels volts de les 11h.


Cercador

Cercador

Destaquem