Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

El conseller d'Interior, Miquel Buch, destaca l'excel·lent col·laboració dels cossos de seguretat i emergències

  • La reunió ha servit per analitzar l’estat de la seguretat a les Franqueses del Vallès
 
 
El conseller d’Interior, Miquel Buch, ha presidit aquesta tarda la Junta Local de Seguretat de les Franqueses del Vallès. La reunió ha servit per analitzar l’estat i les problemàtiques en matèria de seguretat del municipi.
 
Buch s’ha reunit amb l’alcalde de les Franqueses del Vallès, Francesc Colomé i els responsables dels cossos de seguretat i emergències del municipi, Mossos d’Esquadra i Policia Local.
 
Durant l’atenció als mitjans de comunicació, el conseller d’Interior, Miquel Buch, ha destacat la bona coordinació entre els diferents cossos de seguretat. “Les xifres sobre fets delictius a les Franqueses del Vallès són bones, una tonalitat que és percep arreu del territori gràcies a l’excel·lent col·laboració dels cossos de seguretat” ha afirmat.
 
En aquest sentit, Buch ha manifestat que “indistintament de si porten una roba o una altra, els cossos de seguretat treballen en una sola línia: protegir els catalans i catalanes i això és un motiu de satisfacció”.
 
La reunió, que ha tingut lloc a Can Ribas, Centre de Recursos Agraris, ha comptat amb la participació de l’alcalde de les Franqueses del Vallès, Francesc Colomé, la subdirectora de Coordinació de Policies Locals, Begonya Curto, el regidor de Seguretat, Joan Antoni Marin, la cap de la Regió Metropolitana Nord, la comissaria Cristina Manresa i l’inspector en cap de la Policia Local de les Franqueses del Vallès, Francesc Xavier López, entre d’altres autoritats.
 


Cercador

Cercador

Destaquem