Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

La consellera Laura Borràs s'ha reunit amb el comissionat de Cultura de l'Ajuntament de Barcelona, Joan Subirats

En aquesta primera reunió de treball s'ha analitzat la situació actual després de l'aplicació de l'article 155

La consellera de Cultura, Laura Borràs, s’ha reunit aquest migdia amb el comissionat de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, Joan Subirats, a la seu del Departament, al Palau Marc.
 
En aquesta primera reunió de treball s’ha analitzat la situació actual després d’aquests darrers mesos, amb l’aplicació de l’article 155, i ambdós representants han celebrat que Generalitat i Ajuntament es puguin tornar a reunir per tirar endavant projectes, que havíem quedat bloquejats o aturats amb l’aplicació del 155.
 
Aquesta primera trobada ha servit, en paraules de la consellera Borràs, per “obrir les carpetes de temes que tenim en comú i, veure allà on ja col·laborem, com mantenim aquesta col·laboració i com la fem mes rica i fructífera”.
 
“Jo porto sis mesos de Comissionat de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona i, celebro que es normalitzi la situació i la bona entesa amb la Generalitat de Catalunya per tirar endavant projectes que teníem, d’alguna manera, amb poca capacitat d’avenç”, ha afirmat Subirats.
 
Ambdós representants han manifestat la “voluntat de recuperar una bona sintonia i col·laboració entre ambdues institucions”, i han posat ja sobre la taula “alguns temes immediats” com són el concurs per la direcció de l’Auditori, la Fira del Llibre de Buenos Aires amb Barcelona com a ciutat convidada, i també el tema de la remodelació del pavelló Victoria Eugènia de Fira de Barcelona, que estarà acabat a finals d’any i que es dedicarà una part important, a usos culturals i a la possible ampliació del MNAC.Cercador

Cercador

Destaquem