Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Gairebé 500 professionals de l'orientació educativa reflexionen sobre l'orientació i la transformació en els centres

 
  • La VI Jornada d’equips de centres aplega docents, orientadors i membres dels serveis  educatius per tal de promoure els processos de transformació educativa
 

Un total de 470 persones han participat avui a la VI Jornada d’equips de centres, una trobada anual amb l’objectiu de reflexionar sobre l’orientació i la transformació educativa als centres catalans. La jornada aplega equips de centre, referents d’equips directius, equips d’orientació, docents de secundària i serveis educatius.
 
Al llarg del matí, els inscrits han pogut compartir l’anàlisi sobre els canvis, eines i avaluació per tal de promoure la transformació educativa. Alhora, han conegut la realitat d’altres centres i les pràctiques educatives que duen a terme, i han donat a conèixer les seves pròpies. En el mateix sentit, s’ha reflexionat sobre la necessitat de potenciar la xarxa entre els centres.

Durant la jornada, s’han presentat 72 pràctiques pedagògiques d’orientació i tutoria entre les diferents etapes educatives i ensenyaments; i s’han realitzat 11 tallers de treball. La conferència inaugural, sota el títol Desenvolupar-nos com a docents en equip, des del centre i en xarxa, ha estat a càrrec del doctor en biologia i professor de genètica de la Universitat de Barcelona, David Bueno. La conferència de cloenda, Per a una cultura d’equip, l’ha dut a terme la doctora en pedagogia i professora de l’àrea didàctica i d’organització educativa de la Universitat Autònoma de Barcelona, M. del Mar Duran.
 
 
2 de juliol de 2018Cercador

Cercador

Destaquem