Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

El Servei Català de Trànsit implementa mesures especials a Gavà per millorar la mobilitat i l'accés a les platges


Les mesures, que s’activaran els caps de setmana de juliol, evitaran els aparcaments indeguts al voltant de la C-31 i fomenten la intermodalitat amb el transport públic
 
El Servei Català de Trànsit (SCT) posa en marxa a partir d’aquest cap de setmana, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Gavà, un conjunt de mesures especials per millorar la fluïdesa del trànsit i la seguretat viària al municipi de Gavà. La finalitat d’aquestes mesures és donar solució al col·lapse que registren els aparcaments i accessos a les platges d’aquest municipi durant els caps de setmana d’estiu.
 
Atesa la gran afluència de vehicles a les platges de Gavà els dissabtes i diumenges, es duen a terme aparcaments indeguts als vorals dels laterals de la C-31 i a les sortides i entrades cap a la platja. Aquesta circumstància genera múltiples embussos i situacions de risc dels vianants que baixen dels cotxes mal aparcats.
 
D’aquesta manera, a partir de dissabte 30 de juny i durant tots els dissabtes i diumenges de juliol, el Servei Català de Trànsit activarà aquestes mesures d’ordenació del trànsit que pretenen, alhora, fomentar la intermodalitat amb la xarxa de busos del municipi. Les mesures consistiran en prohibir l’aparcament indegut als vorals de la C-31 mitjançant cons i senyals, informar a través dels panells de missatgeria variable de la C-31 i C-32 quan l’aparcament principal de la platja estigui complet i redirigir els conductors a un aparcament alternatiu on hi haurà autobusos llançadora cap a la platja.


Cercador

Cercador

Destaquem