Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Dos detinguts en dues operacions policials en pisos del Raval per desmantellar punts de venda i consum de droga

 
Des de principis d'any els agents han intervingut al Raval en 34 pisos i locals i han fet 46 detencions

 
Agents de Mossos d'Esquadra i de Guàrdia Urbana han intervingut aquest matí en un pis del Raval on presumptament s'hi venia i es consumia droga. 
 
En aquesta actuació s'han incautat diferents quantitats de droga preparada per ser venuda així com els estris necessaris per a manipular-la. En el moment de l'entrada dels agents s'hi ha localitzat 10 persones consumidores. El pis ha estat retornat al seu propietari legítim.
 
D'altra banda, ahir a última hora de la tarda, es va realitzar un altre operatiu conjunt en el que es va intervenir en un altre habitatge on s'hi va localitzar diferents dosis de cocaïna, heroïna i material per adulterar droga, així com diferents estris per al seu tractament.
 
En l'operatiu va quedar detinguda una persona. En el moment de l'entrada dels agents hi havia 11 consumidors a interior. L'habitatge va ser entregat al seu legítim propietari.
 
En el que portem de l'any 2018, els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona han realitzat un total de 34 entrades en pisos i locals en matèria de salut pública i 46 detencions en el barri del Raval. Ambdós cossos policials mantindran els dispositius de seguretat i les investigacions obertes relatives al tràfic de substàncies estupefaents.
 
Àrea de Comunicació
Barcelona, 7 de desembre de 2017


Cercador

Cercador

Destaquem