Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Balanç Revetlla de Sant Joan: Els Bombers de la Generalitat atenen 109 serveis entre les 20.00 i les 22.00 hores

  • La majoria dels serveis que s’han atès han estat per apagar incendis de vegetació a les comarques més properes a l’àrea metropolitana
  • Els Bombers continuen remullant l’incendi que va cremar una nau al polígon industrial de l’Ametlla de Mar
 

Els Bombers de la Generalitat han atès 109 serveis entre les 20.00h i les 22.00h d’aquesta revetlla de Sant Joan. La majoria d’actuacions són per incendis de vegetació, tant urbana com agrícola i forestal, això com també per apagar petits incendis en el mobiliari urbà, com contenidors. La comarca amb més incidència el Baix Llobregat amb 23 serveis, 17 dels quals per incendis de vegetació. La segueixen les comarques del Vallès Occidental i el Vallès Oriental amb 9 i 7 actuacions respectivament.

 
 Cal remarcar que a hores d’ara no hi ha cap incident important. En aquests moments però, hi ha activades sis dotacions per un incendi al carrer Major de Vallirana. Segons les primeres informacions l’incendi afectaria la planta baixa d’una antiga fàbrica de tres plantes. D’altra banda, poc després de les 20.00 hores, a Vilanova i la Geltrú han cremat 1.000 m2 de matolls a la Ronda Ibèrica en un servei en què hi han treballat dues dotacions.

A l’Ametlla de Mar quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat continuen fent tasques d’inspecció i revisió i efectius continuen remullant punts calents a la nau que va cremar ahir al polígon industrial.
 
Per consultar el detall, per comarques, dels serveis atesos pels Bombers de la Generalitat entre les 20.00 hores i les 22.00 hores d’aquesta nit, consulteu la nota de premsa adjuntada en PDFDepartament/s

Cercador

Cercador

Destaquem