Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Els Bombers de la Generalitat continuen treballant per controlar l'incendi a la nau industrial de l'Ametlla de Mar (Baix Ebre)

Els Bombers de la Generalitat continuen treballant per controlar l’incendi que, des d’aquesta tarda afecta una nau al polígon industrial de l’Ametlla de Mar.
 
A l’arribada dels efectius l’incendi estava totalment desenvolupat i s’han prioritzat aquells elements més vulnerables (com dipòsits a pressió), la zona d’oficines, i una nau propera a l’incendi. El foc afecta la zona oest de la nau, on es troba la zona de producció, aproximadament un 80% de la instal·lació. Aquí els efectius treballen des de l’exterior amb l’ajuda, també, de dues autoescales. Des de l’interior de la nau, a la zona d’oficines, es treballa per evitar que l’incendi no propagui per aquesta zona.
 
En aquests moment hi ha desplaçades 25 dotacions entre les quals es troba el Punt de Trànsit. Hi ha també efectius dels Mossos d’Esquadra i efectius sanitaris del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques). Cal recordar que tots els treballadors de la nau afectada han sortit a l’exterior pel seu propi peu i que, com a mesura preventiva, s’han desallotjats 5 treballadors d’una empresa propera a la nau afectada. Cap persona ha resultat ferida.
 
 


Cercador

Cercador

Destaquem