Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Els Bombers de la Generalitat treballen en l'extinció d'un incendi que afecta una nau industrial a l'Ametlla de Mar (Baix Ebre)

  • Els treballadors han sortit tots de l'interior de la nau pel seu propi peu. Cap persona ferida
  • Preventivament s'han desallotjat cinc treballadors d'una empresa propera
  • desplaçades 15 dotacions dels Bombers de la Generalitat a més d'efectius dels Mossos d'Esquadra i del SEM

Els Bombers de la Generalitat han estat alertats, a les 18.05 hores, d’un incendi que afecta una nau industrial, a prop de la N-340, a l’alçada del punt quilomètric 1113, a la plaça Polígon Industrial de l’Ametlla de Mar.
 
A l’arribada dels efectius, l’incendi estava totalment desenvolupat i ha fet col·lapsar part de l’estructura. Segons les primeres informacions, es tracta d’una empresa especialitzada en la pesca i la comercialització de la tonyina, amb una superfície edificada d’uns 4.500 m2. El foc afectaria un 60% de la instal·lació.
 
Els treballadors han sortit tots fora de la nau pel seu propi peu i no hi ha constància que cap persona hagi resultat ferida.
 
Fins al lloc s’han desplaçat 15 dotacions dels Bombers: 7 camions d’aigua, 6 vehicles lleugers de coordinació i comandament, l’autoescala i el Punt de Trànsit. També hi ha a lloc 3 grues municipals per retirar els vehicles que estan estacionats a la zona.
 
Segons informen els Mossos d’Esquadra, que han desplaçat 4 patrulles, 5 treballadors han estat desallotjats, com a mesura preventiva, d’una empresa nàutica propera a la nau afectada.
 
A lloc també efectius sanitaris del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques)
 


Cercador

Cercador

Destaquem