Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

El Servei Català de Trànsit posa en marxa mesures per descongestionar el trànsit a Torroella de Montgrí durant l'estiu


Des d’aquest cap de setmana de Sant Joan i fins al mes de setembre, l’SCT estableix una senyalització per oferir una ruta alternativa cap a l’Escala o Figueres que eviti passar pel centre urbà de Torroella de Montgrí
 
 
El Servei Català de Trànsit (SCT) engega a partir d’aquest cap de setmana de Sant Joan un conjunt de mesures d’ordenació del trànsit que permetran als vehicles que es dirigeixen a l’Escala, evitar creuar el centre urbà de Torroella de Montgrí i, de retruc, afavorir la descongestió dels carrers d’aquest municipi durant la temporada d’estiu. Aquest itinerari alternatiu estarà senyalitzat fins al mes de setembre i compta també amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat i l’Ajuntament de Torroella de Montgrí.
 
Aquestes mesures neixen de la necessitat de minimitzar els efectes produïts per una elevada mobilitat de pas per la població de Torroella de Montgrí durant els mesos d’estiu. Durant el període de vacances, la carretera C-31 registra una elevada mobilitat, atès que esdevé un eix que comunica nombroses destinacions costaneres i d’oci de l’Alt i Baix Empordà.
 
Aquest itinerari perifèric alternatiu en sentit Costa Brava-Nord marcat pel Servei Català de Trànsit s’iniciarà a la rotonda d’entrada de Torroella de Montgrí de la carretera C-31. A partir d’aquí, s’establirà una ruta perimetral per als vehicles que es dirigeixen cap a destinacions com l’Escala o Figueres a través de les carreteres GI-643 i C-252 que evitarà el centre del municipi en els moments de màxima intensitat de trànsit.
 
 Cercador

Cercador

Destaquem