Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

El Servei Meteorològic de Catalunya posa en marxa un nou servei de predicció marítima en format vídeo

 
  • El Servei Meteorològic de Catalunya ha ampliat la seva oferta de serveis a disposició dels usuaris, amb l’elaboració d’un vídeo amb la predicció marítima
  • El nou producte audiovisual conté informació actualitzada i estarà  disponible al web meteo.cat i al canal de youtube

 
El Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) posarà en marxa demà un nou servei en format audiovisual que informa, el cap de setmana, de la predicció marítima per les tres zones de costa: Costa Brava, Costa Central i Costa Daurada. L’àrea de Predicció és l’encarregada d’elaborar aquest producte, d’un minut aproximadament de durada, i l’actualitza el cap de setmana, dissabte i diumenge, a les 11 hores.
 
El contingut del vídeo s’elabora a partir de la informació procedent de models meteorològics, dades de l’estat de les platges facilitades per Protecció Civil, i d’altres dades d’estacions meteorològiques.
 
 
Predicció pel cap de setmana
 
Durant el cap de setmana s’oferirà la predicció de vent i d’onatge per tot el litoral i a més s’inclourà el símbol de l’estat del cel, la temperatura de l’aire i la temperatura  del mar, l’Índex de Radiació Ultraviolada (UVI) i l’estat de les platges. Dissabte inclourà la predicció amb detall pel mateix dia i un avanç més general per l’endemà, i diumenge només la predicció pel mateix dia.
 
Aquest nou servei es podrà consultar, juntament amb el vídeo de la predicció general de Catalunya i el vídeo de predicció pel Pirineu, al web www.meteo.cat  mitjançant el portal de vídeos de predicció al següent enllaç:
 
 
 
23 de juny de 2018


pdf pdf Nota

Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem