Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

El conseller Puigneró atura l'auditoria al CTTI encarregada per Montoro

"La voluntat d'aquest Govern és desfer-nos del 155. Aturarem qualsevol atac contra els sistemes d'informació de la Generalitat i els drets dels catalans"

  • El consell d’Administració del CTTI ha aprovat avui, a proposta del conseller de Polítiques Digitals, suspendre l’auditoria ordenada per l’exministre d’Hisenda per controlar el funcionament dels serveis informàtics de la Generalitat

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, ha aturat avui l’auditoria al Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI) que l’exministre d'Hisenda espanyol, Cristóbal Montoro, va ordenar durant la intervenció de de la Generalitat en aplicació de l’article 155 de la Constitució espanyola.
 
“La voluntat i obligació d’aquest Govern és desfer-nos del 155, també a nivell digital. Aturarem qualsevol atac contra els sistemes d’informació de la Generalitat i treballarem per garantir la defensa dels professionals de l’Administració de Catalunya i dels drets dels catalans davant el setge de l’Estat”, ha subratllat el conseller Puigneró.
 
El Consell d’Administració del CTTI, reunit aquest matí, ha aprovat suspendre la contractació d’aquesta auditoria que pretenia controlar des de l’Estat tota la xarxa d’aplicacions i els sistemes de protecció i defensa dels serveis informàtics de la Generalitat.
 
El 30 de novembre de 2017, l’Estat va ordenar contractar una auditoria a tots els sistemes d’informació i aplicacions del CTTI.


Cercador

Cercador

Destaquem