Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Comencen treballs de rehabilitació i millora de dos ponts de la C-58 a Terrassa

  • L’obra abasta els dos viaductes, d’uns 300 metres de longitud, que passen sobre la carretera BP-1503 i la riera de Palau
  • Aquesta actuació compta amb un pressupost d’uns 535.000 euros i un termini d’execució de dos mesos

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha iniciat les tasques prèvies d’una actuació per a rehabilitar dos viaductes a la C-58, al terme municipal de Terrassa. Aquests treballs abasten les estructures de l’autopista, en els dos sentits  de la circulació, que salven la carretera BP-1503 i la riera de Palau. L’actuació compta amb un pressupost d’uns 535.000 euros i tindrà una durada de dos mesos.
 
Els treballs permetran rehabilitar, millorar o substituir diversos elements estructurals dels dos ponts, que tenen una longitud d’uns 300 metres. Així mateix, s’actuarà a l’entorn de l’estrep costat Barcelona, se substituiran els junts de dilatació a la plataforma del viaducte que estiguin deteriorats i s’implantarà un nou sistema de drenatge del tauler.
 
L’horari dels treballs serà, en general, de dilluns a dijous, entre les 8 hores i les 19 hores i els divendres, entre les 8 i les 15 hores. Algunes de les actuacions de l’obra podran comportar afectacions al trànsit a la BP-1503 (carretera cap a Rubí i Sant Cugat del Vallès), amb l’ocupació d’un dels dos carrils de la circulació en funció de les necessitats de l’obra, de manera que es donarà pas alternatiu als vehicles alternadament pel carril que quedi lliure. En aquest cas, les afectacions es produiran en horari nocturn.
 


pdf pdf Nota de premsa

Cercador

Cercador

Destaquem