Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

El conseller d'Interior, Miquel Buch, destaca la bona coordinació dels cossos de seguretat a Sabadell

  • La reunió ha servit per analitzar l’estat de la seguretat a la ciutat de Sabadell
 
 
El conseller d’Interior, Miquel Buch, ha assistit aquesta tard a la Junta Local de Seguretat de Sabadell. La reunió ha servit per analitzar l’estat i les problemàtiques en matèria de seguretat a la ciutat de Sabadell.
 
Buch s’ha reunit amb l’alcalde de Sabadell, Matias Serracant i els responsables dels cossos de seguretat de la ciutat, Mossos d’Esquadra, Policia Local, Cos de la Policia Nacional, Guardia Civil i Bombers.
 
Durant l’atenció als mitjans de comunicació, el Conseller d’Interior, Miquel Buch, ha destacat la bona coordinació entre els diferents cossos de seguretat de Sabadell. “Els fets delictius han baixat un 1,8%. Una mostra de la bona coordinació i el treball conjunt entre els diferents cossos de seguretat a la ciutat. Aquests és una tònica que es repeteix a pràcticament tots els municipis de Catalunya” ha dit.
 
Durant la seva intervenció ha alertat sobre l’augment de les estafes, sobretot per internet. Per aquest motiu, ha fet una crida a la ciutadania a estar alerta per evitar aquest tipus de delicte.
 
Pel que fa a les diferents problemàtiques en matèria de seguretat que afecten a Sabadell, la crema de contenidors i la seguretat viària són algunes de les principals preocupacions. Ha estat l’alcalde de Sabadell, Matias Serracant, qui ha manifestat que “tot i la bona percepció ciutadana pel que fa a la seguretat, en cap cas es pot baixar la guàrdia”.
 
La reunió, que ha tingut lloc a l’Ajuntament del municipi, ha comptat amb la participació de l’alcalde de Sabadell, Maties Serracant, la subdirectora de Coordinació de Policies Locals, Begonya Curto, el regidor de Seguretat, Lluís Perarnau, la cap de la Regió Policial Metropolitana Nord, la comissaria Cristina Manresa i l’intendent major de la Policia Municipal de Sabadell, Joan Antoni Quesada, entre d’altres autoritats.


Cercador

Cercador

Destaquem