Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Actualització: Els Bombers de la Generalitat donen per extingit el foc d'indústria d'aquesta nit a Sant Carles de la Ràpita

·         L’incendi, que estava controlat des d'aquesta matinada, ha cremat completament un conjunt de naus de producció de vaixells
 
·         El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha evacuat una persona ferida menys greu
 
·         Aquesta nit els Bombers de la Generalitat també han treballat en incendis d’habitatge a Lleida, Sant Feliu de Llobregat i Santa Susanna, amb 3 persones ferides lleu

Els Bombers de la Generalitat van rebre ahir, a les 21.07 hores, l’avís d’un incendi en unes drassanes ubicades a la carretera de Sant Carles de la Ràpita a Poblenou del Delta (Montsià). Fins al lloc dels fets es van desplaçar una dotzena de dotacions de Bombers que a les tres de la matinada van poder donar el foc per controlat.
 
L’incendi ha cremat completament un conjunt de naus de producció de vaixells de 2.000m2, i a l’exterior de la parcel·la han cremat també vaixells, remolcs i material divers. Aquest matí encara quedaven punts calents al perímetre i a dins, i tres vehicles d’aigua de Bombers de la Generalitat han estat remullant la zona des de fora ja que hi havia  perill que la nau pogués col·lapsar.
 
Cap a tres quarts de dotze del migdia el foc s’ha donat per extingit i les dotacions de Bombers s’han retirat de la zona.
 
Una persona ferida menys greu ha estat traslladada a l’Hospital d’Amposta pel  Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Al lloc dels fets també hi van treballar cinc unitats dels Mossos d’Esquadra.
 
Dues persones de l’habitatge del costat de la nau van ser desallotjades i, segons els Mossos d’Esquadra, ja han pogut tornar al seu domicili. Des de fa unes hores, també s’ha pogut reobrir la circulació a la TV-3408, que aquesta nit havia estat temporalment tallada a causa de l’incendi.
 
Altres serveis destacats de la nit
A les 06.32 hores els Bombers de la Generalitat han estat alertats d’un incendi d’habitatge a Lleida (Segrià), al Gran Passeig de Ronda número 157. El foc ha afectat la cuina de l’habitatge i una persona ha resultat ferida lleu per inhalació de fum. El SEM ha activat dues ambulàncies i ha evacuat la persona ferida a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova. Segons els Mossos d’Esquadra, que han desplaçat tres patrulles al lloc dels fets, s’han desallotjat preventivament set pisos. A les vuit del matí el servei s’ha donat per finalitzat, les cinc dotacions de Bombers que hi han treballat s’han retirat i els veïns han pogut retornar als seus domicilis.
 
També aquest matí, a les 08.06 hores, s’ha rebut l’avís d’un foc d’habitatge a Sant Feliu de Llobregat (Baix Llobregat), al carrer de Francesc Mestres número 10-12. En aquest cas, l’incendi s’ha originat al menjador i tot el pis i l’escala ha quedat afectat per fum. Els Bombers de la Generalitat han activat cinc dotacions i, segons el SEM, dues persones han estat ateses in situ per inhalació de fum lleu.  
 
A la nit els Bombers de la Generalitat també han treballat en un foc de cuina a Santa Susanna (Maresme), al passatge dels Pins número 35. Ha cremat totalment la cuina i una galeria annexa, i el foc també ha afectat part del menjador i del passadís. No hi ha hagut persones ferides. Els Bombers de la Generalitat hi han treballat amb sis dotacions.  
 
Cerdanyola del Vallès, 17 de juny de 2018
12.00 hores


Cercador

Cercador

Destaquem