Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Més de 33.000 estudiants finalitzen avui les PAU 2018

Els alumnes coneixeran els resultats de les seves proves per internet a partir del 27 de juny

Avui, últim dia de les PAU, els més de 33.000 estudiants matriculats enguany s’han examinat, al matí, de Geografia, Física, Dibuix artístic, Llatí, i Matemàtiques. A partir de les 14 hores, faran les últimes proves corresponents a Biologia, Cultura audiovisual, Grec, Disseny, Literatura catalana, i Tecnologia industrial.
 
Un cop finalitzats els exàmens, els estudiants podran conèixer els resultats de les proves a partir del dia 27 de juny per internet al portal https://accesuniversitat.gencat.cat.. En el moment de la consulta dels resultats podran descarregar-se el document personal acreditatiu de les seves qualificacions dotat amb un codi segur de verificació.
 
Tots aquells estudiants que obtinguin una qualificació a les PAU superior o igual a 9 punts rebran una distinció de la Generalitat de Catalunya el proper 20 de juliol.
 
Els exàmens en format PDF estan disponibles al web de Canal Universitats, a l’adreça: http://universitats.gencat.cat/ca/pau/
 
 
La PAP per als graus d’Educació
 
Els alumnes de Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Superior (CFGS) que volen cursar estudis d’educació infantil o d’educació primària han de realitzar la prova d’aptitud personal (PAP) que té lloc amb posterioritat a les PAU.
 
Els 3.401 estudiants matriculats (2.892 l’any passat) a la PAP s’examinaran dissabte vinent, 16 de juny, en horari de matí, en cinc seus universitàries ubicades a Barcelona, al campus de Bellaterra de la UAB, Girona, Tarragona i Lleida.

La PAP per accedir als graus en Educació infantil i primària consta de dos exàmens, un de competència comunicativa i raonament crític (2 hores de durada), i un altre de competència logicomatemàtica (1 hora i 30 minuts).


pdf pdf Nota de premsa

Cercador

Cercador

Destaquem