Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Prorrogat un any el termini permès per abocar al dipòsit salí del Cogulló

·         L’empresa Iberpotash ha demanat una darrera pròrroga del termini, fins el 30 de juny de 2019, per finalitzar les actuacions que li permetran traslladar la producció des de Sallent a Súria

La Comissió territorial d’urbanisme de la Catalunya Central ha aprovat avui la concessió a Iberpotash d’una darrera pròrroga d’un any, fins el 30 de juny de 2019, per continuar abocant al dipòsit salí controlat del Cogulló, a Sallent (Bages).
 
Cal recordar que una sentència judicial donava de termini a la companyia el 30 de juny de 2017 per cessar aquests abocaments. No obstant, Iberpotash va demanar una primera pròrroga, que s’esgotava en els propers dies, per tal de completar les actuacions necessàries que li permetran traslladar la seva producció des de Sallent a Súria.
 
El Pla d’ordenació urbanística municipal (POUM) de Sallent, a instàncies de la interlocutòria judicial presentada per l‘empresa, establia la possibilitat d’una segona i última pròrroga, que és la que la Comissió d’urbanisme ha aprovat avui. Aquesta aprovació es produeix a la vista dels informes bimestrals que l’empresa ha anat presentant en el si de la Comissió Tècnica d’Avaluació sobre el progrés de la construcció de la nova rampa d’accés a la mina de Cabanasses i sobre el compliment de les mesures per a la gestió del material salí.
 


pdf pdf Nota de premsa

Cercador

Cercador

Destaquem