Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

A presó un home per fer estrebades a dones grans i robar-los les joies dins el portal de casa seva a Barcelona

· Entrava amb les víctimes al portal de casa seva fent veure que parlava amb el mòbil, pujaven amb l’ascensor junts i després els robava i fugia corrents
 
· Ho va fer en set ocasions en edificis del districte de l’Eixample propers al seu domicili i en tres dels casos les víctimes van patir lesions

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de l’Eixample van detenir dimarts, 5 de juny, un home com a presumpte autor de set robatoris amb violència i/o intimidació a dones grans a Barcelona. El detingut, de 38 anys, és de nacionalitat colombiana i té domicili a Barcelona.
 
Els Mossos d’Esquadra van tenir coneixement que des de l’abril diverses dones grans havien estat víctimes de robatoris amb violència i/o intimidació a Barcelona i el lladre utilitzava sempre el mateix modus operandi.
 
L’home seleccionava víctimes d’edat avançada, les seguia i quan la dona entrava al portal de casa seva l’home hi entrava ràpidament darrere fent veure que parlava pel telèfon mòbil. Pujava a l’ascensor amb ella i després li feia una estrebada a les joies que portava i fugia a través de l’ascensor o les escales.
 
Ho va fer en set ocasions, sis en edificis del districte de l’Eixample i un en un immoble d’Horta-Guinardó, i en tres dels casos les víctimes van patir lesions. Actuava en una zona propera al seu domicili.
 
Gràcies a les gestions d’investigació, els investigadors van identificar l’autor dels fets i el dimarts, 5 de juny, van detenir-lo a les rodalies del seu pis. Més tard, els agents van fer una entrada i registre al seu domicili i van recuperar la roba que utilitzava en els robatoris i les joies sostretes, valorades en uns 10.000 euros. Les víctimes també van identificar el lladre.
 
El detingut va passar a disposició judicial dijous, 7 de juny, i el jutge va decretar l’ingrés a presó. La investigació continua oberta i no es descarta relacionar-lo amb més fets.
 
 
 
Àrea de Comunicació
Barcelona, 10 de juny de 2018
 Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem