Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Resolem 28 robatoris en establiments del districte de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona

 
. Els Mossos han pogut identificar al presumpte autor gràcies a les empremtes localitzades i a altres gestions d’investigació
 
. El lladre buscava locals que tinguessin la caixa enregistradora a la vista i va robar fins a tres cops al mateix lloc

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Sarrià - Sant Gervasi de Barcelona han identificat un home de 33 anys i nacionalitat espanyola com a presumpte autor de 28 robatoris amb força en diversos establiments del districte.
 
La investigació va començar el mes de març amb la denúncia d’una de les víctimes a partir de la qual es va identificar el presumpte autor gràcies a una empremta localitzada a l’aparador de l’establiment.
 
Els investigadors van seguir treballant amb altres denúncies de robatoris en establiments i les indagacions van determinar que el presumpte autor hauria abordat fins a tres cops el mateix comerç.
 
Els robatori  tenien elements coincidents i es diuen a terme sempre en una zona acotada del districte de Sarrià-Sant Gervasi i es van començar a produir a partir de l’estiu de 2017.
 
L’autor escollia l’establiment per realitzar el robatori entre aquells que tenien un aparador o porta de vidre orientada al carrer i que disposés d’una caixa enregistradora que estigués a la vista. El seu objectiu principal eren els diners en efectiu de les caixes fortes i, en aquells casos que no les podia obrir, no dubtava en emportar-se-les. No obstant, si veia algun objecte del seu interès també el sostreia.
 
Un cop triat l’objectiu forçava l’entrada, o bé trencant els vidres de l’establiment amb una pedra o forçant-ne els motors elèctrics de les portes o aparadors.
 
El lladre es va emportar un total de 46.000 euros, entre diners i objectes sostrets, dels establiments afectats. 
 
L’autor dels robatoris va ingressar a presó. Des del seu ingrés a presó no s’han produït altres robatoris amb aquestes característiques al districte de Sarrià - Sant Gervasi.
 
 
Àrea de Comunicació
Barcelona, 9 de juny de 2018
 
 
 
 Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem