Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Denunciat penalment un conductor novell per circular a 195 km/h en un tram d'autovia limitat a 100 km/h del Garraf

· El conductor, que havia obtingut  el permís de circulació al mes de gener i que circulava amb un vehicle de gran cilindrada, va ser detectat en un control de velocitat a la C-15 al terme municipal de Canyelles

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Metropolitana Sud han obert diligències penals a un jove de nacionalitat espanyola, de 18 anys i veí de Vilafranca del Penedès com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per conduir un vehicle de motor a una velocitat notòriament superior a l’establerta.
 
Els fets van tenir lloc el dijous 7 de juny, cap a les 20:40 hores, quan agents del sector de trànsit de Vilafranca del Penedès estaven realitzant un control de velocitat a l’autovia C-15, punt quilomètric 7,8, al terme municipal de Canyelles i van detectar un vehicle amb excés de velocitat.
 
El turisme, de gran cilindrada, va ser detectat circulant a 195 km/hora quan el límit de velocitat en aquest tram de via és de 100 km/h.
 
Els agents van poder interceptar el vehicle i van comprovar que el seu conductor, de 18 anys i veí de Vilafranca del Penedès, va obtenir el seu permís de conduir aquest mes de gener. El conductor va ser notificat com a persona investigada com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per conduir un vehicle de motor a una velocitat notòriament superior a l’establerta i citat per comparèixer davant el Jutjat d’Instrucció número 2 de Vilanova i la Geltrú per a la celebració d’un judici ràpid.
 
Els Mossos d’Esquadra recordem que la velocitat excessiva o inadequada és una de les principals causes d’accident. I que, encara que no sigui la causa final que provoca l’accident, augmenta la probabilitat de patir lesions greus i fins i tot perdre la vida. Una velocitat excessiva afecta negativament les nostres capacitats per conduir, com per exemple, la nostra capacitat de veure i analitzar el que passa al nostre voltant i, d’aquesta manera, afavorir les errades del conductor.
 
A banda de les conseqüències administratives o penals, recordem la importància de respectar els límits de velocitat per evitar els accidents de trànsit.
 
  
 
Àrea de Comunicació
Sant Feliu de Llobregat,  08 de juny de 2018
 Cercador

Cercador

Destaquem