Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Carme Garcia, nova directora general de Memòria Democràtica

Carme Garcia i Suárez serà la nova directora general de Memòria Democràtica. Nascuda a Badajoz l’any 1957, és diplomada en Treball Social, té un postgrau en Mediació i Resolució de Conflictes per la Universitat de Barcelona (UB) i un postgrau en Intel·ligència Emocional. També té formació en geografia i història, i ciències socials. És funcionària de l’Ajuntament de Sabadell des de 1987.
 
Garcia té una trajectòria professional amb un marcat caràcter social. Ha estat cap de servei de Serveis Socials i Gestió de Serveis a les Persones durant quasi deu anys i cap de Programa i Gestió en Serveis Públics, adreçats a dones amb situació de violència de gènere, durant cinc anys. També ha estat regidora de Benestar Social i Cultura a l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès i portaveu de les comissions socials d’Educació i Igualtat a les Corts Espanyoles.
 
Des del 19 de gener de 2016 fins a l’actualitat ha estat directora general de Relacions Institucionals i amb el Parlament.
 
Com a directora general de Memòria Democràtica, Carme Garcia, serà la màxima responsable en matèria de recuperació i foment del patrimoni i la memòria democràtics, de reconeixement i reparació de les víctimes per processos polítics, de la dignificació de les fosses comunes de la Guerra Civil i la dictadura franquista i de la coordinació entre els diferents ens i òrgans públics que promoguin actuacions de memòria democràtica, entre d’altres.


Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem