Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

El CETMO signa un protocol de col·laboració amb l'Associació Europea de Plataformes Logístiques

  • L’acord pretén afavorir el desenvolupament de cadenes logístiques eficients i competitives a la zona que representen les dues organitzacions
Els representants del CETMO i d'Europlatforms després de signar el protocol.

El Centre d’Estudis per la Mediterrània Occidental (CETMO) ha signat un protocol de col·laboració amb l’Associació Europea de Plataformes Logístiques (Europlatforms) que permetrà la posada en comú de coneixements  i experiències de les dues organitzacions, així com la millora de les relacions entre els països de les dues ribes de la Mediterrània en l’àmbit de la logística i el transport. La firma ha tingut lloc en el marc del Saló Internacional de la Logística (SIL) que se celebra del 5 al 7 de juny al recinte firal de Montjuic.
El principal objectiu d'aquest protocol és afavorir el desenvolupament de cadenes logístiques eficients i competitives que permetin un creixement econòmic i social del conjunt de la zona que les dues organitzacions representen, amb vocació decidida cap a la Mediterrània occidental.
Els compromisos que han pres les dues entitats són els següents:
  • CETMO i Europlatforms coordinaran les seves plataformes de coneixement perquè proporcionin informació i orientacions sobre plataformes logístiques a interessats d'ambdues ribes de la Mediterrània.
  • CETMO i Europlatforms exploraran opcions per organitzar un esdeveniment de networking que uneixi els grups d'interès de les dues ribes de la Mediterrània que actuen en l'àmbit de la promoció i gestió de plataformes logístiques.
  • CETMO i Europlatforms contactaran conjuntament amb altres actors implicats en la cooperació transmediterrània (la DG Near de la Comissió Europea, la Unió per la Mediterrània entre d’altres) per promoure aquesta iniciativa perquè pogués ser inclosa en els seus plans i programes d'acció.
  • CETMO i Europlatforms exploraran i identificaran els projectes de plataformes logístiques més avançats per tal que, eventualment, puguin ser segmentats com a futurs membres d’Europlatforms.
  • CETMO i Europlatforms configuraran una unitat de coordinació per progressar en els termes d'aquesta carta de participació i explorar camps de cooperació addicionals. Es farà una revisió completa dels progressos anuals.


Cercador

Cercador

Destaquem