Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

TURISME

Kilian Jornet i l'Agència Catalana de Turisme promocionen els Pirineus com a destinació turística

 
·             El Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, a través de l’Agència Catalana de Turisme (ACT), llança la campanya promocional Catalonia Pyrenees Explorer per impulsar la marca Pirineus.
 
·         L’acció promocional convoca un concurs dirigit a turistes perquè coneguin alguns dels racons més desconeguts dels Pirineus acompanyats de Kilian Jornet.
 
·         L’acció forma part del programa Catalunya Advisors de l’Agència Catalana de Turisme (ACT), que també compta amb la col·laboració d’altres personatges de ressò internacional com els germans Roca, Benedetta Tagliabue, René Barbier, Carles Puyol i Vanessa Lorenzo.
 
 
El Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, a través de l’Agència Catalana de Turisme (ACT), llança una nova campanya promocional per donar a conèixer els Pirineus de la mà de Kilian Jornet. L’objectiu d’aquesta nova acció, emmarcada dins del programa Catalunya Advisors, és incentivar la descoberta de racons desconeguts de la destinació a través d’una guia creada amb l’ajuda dels habitants de la zona.
 
La campanya, que comença avui, es vehicula a través d’un concurs adreçat als principals mercats emissors de turisme per Catalunya, fent especial èmfasi en el francès, el britànic i el noruec, on Kilian Jornet compta amb un gran nombre de seguidors. Per a participar-hi, els usuaris han de respondre un qüestionari online sobre les seves preferències a l’hora de viatjar per entrar en un sorteig per a dues persones pels Pirineus. L’últim dia per inscriure-s’hi és el proper 18 de juny al web https://www.cataloniapyreneesexplorer.com/
 
Els guanyadors, que s’anunciaran el 20 de juny, podran descobrir els Pirineus i conèixer en persona a Kilian Jornet. Juntament amb les recomanacions dels habitants de la zona, visitaran els espais més desconeguts i emblemàtics d’aquesta marca turística.
 
Finalment, es compartirà una guia amb els racons descoberts al llarg de la campanya pels usuaris i els guanyadors que, juntament amb Jornet, hauran protagonitzat Catalonia Pyrenees Explorer.
 
Aquesta acció es suma a la ja realitzada el 2015 en el marc del programa Catalunya Advisors, on el corredor de muntanya, en col·laboració amb l’ACT, va promocionar els Pirineus amb la realització de la peça Stop by Kilian Jornet.
 
El programa Catalunya Advisors impulsa el turisme de qualitat
 
Catalunya Advisors és una iniciativa de l’ACT que recull les experiències i vivències de persones que coneixen o han visitat Catalunya. Amb una voluntat promocional, el programa impulsa el turisme de qualitat reforçant el posicionament de casa nostra com a destinació rica en experiències per fer-hi vacances i escapades de mans dels seus prescriptors.
 
Per tal de fer arribar aquest missatge tan lluny com sigui possible, el programa ha comptat amb la col·laboració de persones que són reconegudes tant a casa nostra com també a l’exterior. Alguns dels personatges que han donat a conèixer Catalunya com a destinació turística han estat: Kilian Jornet, els germans Roca, Benedetta Tagliabue, Carles Puyol i Vanesa Lorenzo i René Barbier.
 
En marxa des del 2015, els vídeos dels diferents personatges que han col·laborat amb el programa han tingut molt bona acollida a les xarxes socials i ja han aconseguit prop de 6 milions de visualitzacions.
 
 
 Cercador

Cercador

Destaquem