Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

El conseller Jordi Puigneró agraeix als treballadors públics haver mantingut la dignitat de la Generalitat durant l'aplicació de l'article 155

Puigneró ha enaltit la dignitat de l'Administració catalana "totalment compromesa amb els drets i les llibertats fonamentals".


El nou conseller del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, ha agraït al personal del departament la feina feta per mantenir la dignitat de la Generalitat sense Govern i haver persistit durant set mesos davant l’aplicació de l’article 155 de la Constitució. A la seva arribada al departament aquest dilluns, Puigneró també ha enaltit la dignitat de l’Administració catalana "totalment compromesa amb els drets i les llibertats fonamentals”.
 
Jordi Puigneró ha arribat a les 11 del matí a la seu central del Departament de Polítiques Digitals, on l’esperaven treballadors i càrrecs que, enmig d’un passadís de pancartes grogues, li han lliurat una planta i un escrit de benvinguda.
 
En declaracions als mitjans, el conseller Puigneró ha expressat la seva satisfacció per encapçalar una conselleria dedicada per primer cop a l’impuls de les polítiques digitals, “un clar indicador que el Govern es pren seriosament la nova revolució digital i la importància de la tecnologia”.
 
Viatge a Estremera per oficialitzar el traspàs
 
Puigneró també ha comunicat que demà dimarts viatjarà a la presó d’Estremera  per oficialitzar el traspàs amb l’exconseller Jordi Turull, anterior responsable de polítiques digitals como a titular de la conselleria de Presidència.
 
“Amb aquest traspàs podem evidenciar que no hem pogut fer un traspàs normal com es mereixeria un Govern amb la presència en el departament del conseller sortint, el conseller Turull”, ha declarat Puigneró.
 
El conseller Jordi Puigneró té la voluntat de visitar la resta de seus del departament per saludar personalment la resta de treballadors i treballadores públiques.Cercador

Cercador

Destaquem