Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Balanç de les incidències viàries més destacades del cap de setmana del 25 al 27 de maig

Des de les 15.00 h de divendres fins a les 20.00 h d'avui, hi ha hagut una víctima mortal en accident de trànsit en zona interurbana

El Servei Català de Trànsit informa que des de les 15.00 h de divendres 25 de maig fins a les 20.00 h d’avui diumenge 27, s’ha registrat un sinistre mortal a la xarxa viària interurbana de Catalunya.
 
L’accident ha tingut lloc aquest matí a la C-25D a Vic. Per causes que encara s'estan investigant, s’ha produït una col·lisió entre un turisme i un camió. Com a conseqüència de l’accident, el conductor del turisme ha mort i  dues persones més que viatjaven en el turisme han resultat ferides i traslladades a l’Hospital de Vic.
 
Pel que fa a la mobilitat de retorn d’aquesta tarda de diumenge, s’han registrat diversos trams de retencions cap a l’àrea metropolitana de Barcelona. Les principals cues s’han produït als següents trams:
 
 • N-340: 4 km al Vendrell i 8 km entre Coma-ruga i Torredembarra, sentit nord
 • AP-7: 7 km a la Roca del Vallès, 3 km a Llinars del Vallès, sentit sud i 2 km a Vilafranca del Penedès, sentit Barcelona
 • C-65: 5 km a Llagostera, sentit Girona, per un accident
 • C-31: 2 km a Santa Cristina d’Aro, per l’accident de la C-65
 • C-32: 5 km de Gavà a Sant Boi de Llobregat
 
Algunes d’aquestes afectacions es mantenen en aquests moments i se’n pot consultar l’evolució al web d'incidències viàries.
 
Per minimitzar les afectacions viàries de l’operació retorn de diumenge, s’han habilitat mesures de regulació i ordenació del trànsit a l’AP-7 entre Sant Celoni i la Roca del Vallès en sentit Granollers i entre Santa Margarida i els Monjos i Martorell en sentit nord, així com també a la C-32Sud entre Gavà i l’Hospitalet i la C-32Nord a Vilassar de Mar, ambdós en sentit Barcelona.
 
Durant el matí de diumenge, s’ha mantingut tallada la C-25D a Vic i l’accés i sortida de l’Eix Transversal a aquest punt, a causa de l’accident mortal. La via s’ha reobert a les 11.15 h. La Ronda de Dalt (B-20) també ha registrat retencions intermitents entre Vall d’Hebron i Pedralbes, en sentit Llobregat, per un accident.
 
Afectacions de dissabte
 
Ahir, dissabte, es va viure una jornada relativament tranquil·la, pel que fa a la mobilitat. No obstant, al matí es van registrar retencions a l’inici de la Ronda de Dalt per un accident a Via Júlia, en sentit Llobregat, que va afectar de retruc a la Pota Nord (B-20) des de Santa Coloma de Gramenet. Al migdia, es va tallar la GIV-5514 a Riudarenes per retirar un camió accidentat, un tall de trànsit que s’ha mantingut al llarg de diumenge per problemes amb la grua que l’havia de retirar. D’altra banda, a la tarda, es va tallar la C-31 a Santa Cristina d’Aro, en direcció Platja d’Aro, per retirar un vehicle accidentat. Es van produir aturades en aquest punt i també es va veure afectada amb 3 km més de cues la C-65 a Santa Cristina d’Aro.
 
Tarda de divendres
 
El divendres a la tarda es van registrar nombroses retencions i algunes incidències, especialment durant la primera meitat de la tarda. Les més significatives van tenir lloc:
 
 • B-23: 1 km a Esplugues de Llobregat, sentit Barcelona, per un accident
 • AP-7: 5 km entre Sant Cugat i Barberà del Vallès, sentit Girona
 • A-2: 6 km de Pallejà a Martorell, sentit Lleida, per un accident
 • A-2: 2 km a Martorell, sentit Barcelona, per un altre accident
 • A-2: 4 km a Lleida, sentit Saragossa, per un accident que va obligar a tallar l’autovia en aquesta direcció
 • C-58: 4 km de Ripollet a Montcada i Reixac, sentit Barcelona, per un accident
 • AP-7: 3 km  a Sant Cugat del Vallès, sentit Girona, per un vehicle avariat
 


Cercador

Cercador

Destaquem