Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Més de 350 alumnes es graduen en ensenyaments esportius


  • L’acte de graduació dels tècnics i tècnics superiors dels ensenyaments esportius de règim especial ha tingut lloc al Consell Català de l’Esport d’Esplugues de Llobregat

 
Un total de 354 alumnes provinents de 14 centres docents de Catalunya s’han graduat en ensenyaments esportius. L’acte de graduació dels tècnics i tècnics superiors dels ensenyaments esportius de règim especial de diferents especialitats ha tingut lloc al Consell Català de l’Esport d’Esplugues de Llobregat.
 
L’acte suposa un reconeixement a l’alumnat graduat que ha optat per l’itinerari acadèmic dels ensenyaments esportius, atès tant l’activitat física com l’esport són dos motors pel que fa a l’ocupació del temps de lleure i a la salut. De fet, aquestes formacions tenen un índex d’inserció laboral superior al 80%, i això augmenta l’interès formatiu i les sortides professionals.
 
Els alumnes graduats provenen dels següents centres docents:
 
-       Institut Centre d’Alt Rendiment Esportiu de Sant Cugat del Vallès
-       Institut de la Pobla de Segur
-       Institut Jaume I de Salou
-       Institut Pere Alsius i Torrent de Banyoles
-       Institut de Nàutica de Barcelona
-       Institut Mollerussa de Mollerussa
-       Institut Serrallarga de Blanes
-       Escola Catalana de l’Esport d’Esplugues de Llobregat
-       Joviat de Manresa
-       Institut Abat Oliba de Ripoll
-       Escola Pia de Barcelona
-       Escola de tècnics esportius de la Vall d’Aran
-       Institut Alt Berguedà de Bagà
-       Centre de formació Eqüestre CAVA de Sant Martí Vell
 
Els 354 alumnes graduats, que durant l’acte van ser apadrinats per l’esportista olímpica de vela Natàlia Via-Dufrense, són de 16 especialitats, tant de grau mitjà –Busseig esportiu, Descens de barrancs, Espeleologia, Hípica de resistència, orientació i turisme eqüestre, Muntanya mitjana, Piragüisme recreatiu guia aigües braves-, com de grau superior –Alta muntanya, Bàsquet, Escalada, Esquí alpí, Esquí de muntanya, Futbol, Hípica, Salvament i socorrisme, Surf de neu, Vela-.
 
 
25 de maig de 2018


Cercador

Cercador

Destaquem