Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Salut participa en una nova edició de FiraGran, el 20è Saló de la Gent Gran de Catalunya

  • S'espera que assisteixin a FiraGran 2018 unes 38.000 persones
  • La Caminada, convocada per demà divendres, és una de les més de 450 activitats que promocionen un estil de vida actiu per a les persones grans

Demà divendres 25 de maig, a les 10h del matí, un miler de persones grans d’arreu de Catalunya participaran en la tradicional caminada per a majors de 60 anys dins del marc de FiraGran 2018. El recorregut, d’una hora i mitja, passarà pel Port Vell de Barcelona i a la meitat de la caminada tindrà lloc una classe de taitxí. L’edició de 2017 de la caminada va comptar amb la participació de més de 1.200 persones grans.
 
Aquesta caminada és una de les més de 450 activitats gratuïtes de FiraGran 2018, la 20ena edició del Saló de la Gent Gran de Catalunya, en el qual el Departament de Salut participa novament. Del 23 al 26 de maig, les Drassanes Reials de Barcelona es converteixen en punt de trobada per a les persones grans de Catalunya que porten una vida activa, i també en un aparador per a totes aquelles entitats, empreses i institucions que durant l’any organitzen activitats adreçades a aquest col·lectiu de la població. S’espera que assisteixin a l’edició d’enguany de FiraGran unes 38.000 persones.
 
Sota el lema ‘+ actius + salut’, a FiraGran 2018, el Departament de Salut té l’objectiu d’acostar-se a les persones grans amb informació, xerrades i iniciatives que fomentin una activitat física i una alimentació saludable adequades a aquestes edats. Però també es tracta d’activitats que difonguin consells sobre els medicaments i sobre la corresponsabilització en el bon ús del serveis de salut.
 
D’altra banda, el Departament de Salut ha habilitat al recinte de FiraGran una unitat mòbil del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) per atendre les incidències que requereixin d’assistència sanitària que es puguin produir.Cercador

Cercador

Destaquem