Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

Prop de 300 mestres i professors de tot Catalunya participaran demà a la VII Jornada d'inclusió digital


  • La jornada, que organitza el Departament d’Ensenyament, tindrà lloc demà al matí a l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona
 
  • L’objectiu de la trobada és reflexionar i intercanviar experiències al voltant del paper protagonista de l’alumne en el seu aprenentatge i el potencial que tenen les tecnologies

 
Prop de 300 mestres i professors de tot Catalunya participaran demà dissabte a la VII Jornada d’inclusió digital, enguany sota el títol “Impulsant la cultura de l’escola inclusiva”, que organitza el Departament d’Ensenyament. La jornada, que tindrà lloc a la l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona, té com a objectiu reflexionar i intercanviar experiències al voltant del paper protagonista de l’alumne en el seu aprenentatge i el potencial que tenen les tecnologies per a personalitzar els entorns d’aprenentatge, i afavorir la interacció i la participació de tots els alumnes.
 
La inauguració de la jornada anirà a càrrec de la directora General d'Educació Infantil i Primària, Carme Ortoll, i el vicerector de Qualitat i Transparència de la Universitat de Girona, Josep Daunis.
 
La conferència inaugural l’oferirà el professor titular del departament Interfacultatiu de Psicologia Evolutiva i de l’Educació de la Universitat Autònoma de Madrid (UAM), Gerardo Echeita, sota el títol “Equidad, inclusión y personalización del aprendizaje. Pensando sobre el papel de las TIC ante el desafío de su justa articulación”.
 
Així mateix, en el marc de la jornada, hi haurà  diferents activitats, des d’espais d’intercanvi d’experiències que cercaran la implicació i complicitat dels participants fins a tallers per dissenyar, planificar i enriquir pràctiques educatives amb les Tecnologies per a l’Aprenentatge i el Coneixement (TAC).
 
Més informació al web del Departament d’Ensenyament: http://blocs.xtec.cat/jornadainclusiodigital/
 
Twitter de la jornada: #jid18
 
 
4 de maig de 2018


Cercador

Cercador

Destaquem