Twitter   Facebook   Delicious   Yahoo  
Enllaçar | Imprimir

La Secretaria General de l'Esport renova com a "partner" del Barcelona Open Banc Sabadell

Albert Agustí, president del Reial Club Tennis Barcelona, i Gerard Figueras, secretari general de l'Esport, han signat aquest migdia el conveni de col·laboració de la Secretaria General de l’Esport amb el torneig Barcelona Open Banc Sabadell. La Generalitat, que per segon any consecutiu repeteix com a ‘partner’ del torneig, tindrà presència a la pista central, ja que el logotip de la primera administració pública catalana lluirà a dues cantonades i a les banquetes dels jugadors.

Foto: Carlos Gimenez

 
“Estem molt satisfets de poder comptar un any més amb la Generalitat entre els nostres principals col·laboradors del torneig”, ha explicat Agustí després de l'acte de la signatura. El president del RCTB és conscient de l'abast de la importància d’aquest fet, “que servirà perquè a tota Catalunya es divulgui encara més el torneig i es valori la importància que suposa la seva història i la seva tradició, així com els qui ho van iniciar”.

 
El secretari general de l’Esport ha destacat la importància de la renovació de l'acord “en un esport com el tennis que està molt arrelat a Catalunya”. “És el torneig de tennis més important del país –ha afegit- i un dels més importants del món. Amb la nostra presència, posem de manifest l’enorme potencial esportiu de Catalunya i, al mateix temps, promocionem d'una manera molt eficaç la marca turística Catalunya”.

 
Entre les activitats programades a l’estand de la Secretaria General de l’Esport, destaquen la presentació de tornejos de tennis, com el VII torneig ITF Arcadi Manchón, el XVI Torneig Internacional sub16 Joan Mir "in memoriam" i el 2n Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Tennis Femení, entre d’altres.Departament/s

Cercador

Cercador

Destaquem